Nespečnost drastično vpliva na delovno uspešnost in splošno zdravje vaših zaposlenih. Vabimo vas, da se nam pridružite na online dogodku, kjer bomo raziskali povezavo med stresom, nespečnostjo ter kako z mentalnim fitnessom vplivamo na delovno uspešnostjo.

Na dogodku “Spanje za Uspeh” bosta Jana Pahole dr. medicine in mag. Sergeja Medović, certificirana Gallup Strengths Coach in PCC (Professional Certified Coach pri ICF) predstavili celosten pristop k obvladovanju nespečnosti, ki združuje medicinske in psihološke vidike. 

Termin 17.6. je že zaseden. Zaradi velikega zanimanja bo nov termin kmalu na voljo.

Kaj boste spoznali:

 • Medicinski vidik nespečnosti: Kaj je nespečnost, njeni vzroki in posledice. Kaj se dogaja v telesu in možganih med nespečnostjo (hormoni, nevrotransmiterji, cirkadiani ritem itd.). Vpliv nespečnosti na zdravje in delovno sposobnost.
 • Psihološki vidik nespečnosti: Povezava med stresom, tesnobo in negativnimi mislimi ter nespečnostjo. S pomočjo Positive Intelligence testa boste prepoznali svoje negativne glasove in miselne vzorce, ki imajo pomemben vpliv na vaše splošno počutje in delovno uspešnost.
 • Praktične tehnike: Praktični nasveti in tehnike, ki jih lahko takoj uporabite za izboljšanje spanja, zmanjšanje stresa in dvig dobrega počutja in zadovoljstva.

Zakaj se udeležiti?

 • Povečajte svojo delovno uspešnost in splošno zdravje: Naučite se, kako obvladovati nespečnost in izboljšati svoje splošno počutje.
 • Odkrijte nove pristope: Spoznajte holističen pristop medicinske in psihološke tehnike, ki vam lahko pomagajo izboljšati kakovost spanja.
 • Praktične rešitve: Pridobite orodja in tehnike, ki jih lahko takoj uporabite za izboljšanje svojega spanja in zmanjšanje stresa.

Komu je dogodek namenjen?

 • Vodjem in kadrovnikom, ki želijo izboljšati delovno okolje in zdravje zaposlenih.
 • Vsem, ki se soočajo z izzivi nespečnosti in želijo najti učinkovite rešitve za boljši spanec.

Ne zamudite te priložnosti za izboljšanje kakovosti vašega spanja in splošnega počutja! Prijavite se še danes in naredite prvi korak k boljšemu življenju.

“Spanje je najboljša meditacija.”

Dalajlama

Na brezplačni webinar se prijavite preko spodnjega obrazca

Po prijavi na dogodek, boste na svoj elektronski naslov prejeli povezavo do Positive Intelligence test. Ta test vam bo pomagal prepoznati vaše glavne saboterje, ki so glavni povzročitelji vaših negativnih čustev, kot so jeza, strah, frustracija, sram, žalost, krivda in  lahko pomembno vplivajo tudi na kakovost vašega spanca.

Obveščamo da so prosta mesta za 17.6. 2024 že zapolnjena. Če želite biti obveščeni o naslednjem terminu, izpolnite spodnji obrazec.

  Obdelovanje podatkov in vaše pravice
  Upravljalec vaših podatkov je H4A. Upravljalec zagotavlja, da bo osebne podatke obdeloval v skladu z veljavno Slovensko in Evropsko zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov. Podatki se uporabljajo izključno za namen, za katerega so bili posredovani. Imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nananšajo na vas, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov. Katerokoli pravico po splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek, e-naslov in zahtevo pošljite na naslov info@h4a.si.