O nas

Verjamemo, da sta zdravje zaposlenih in razvoj zaposlenih neločljivo povezana elementa, ki sta ključna za dolgotrajno uspešnost podjetja

Če zaposleni delujejo v delovnem okolju, ki spodbuja uresničevanje polnega potenciala zaposlenih, to pomembno vpliva na njihovo zdravje in dobro počutje. S tem se povečuje njihova zavzetost, produktivnost in kreativnost, kar posledično vpliva na poslovne rezultate ter konkurenčnost organizacije.

V H4A združujemo ekipo strokovnjakov iz zdravstvenega in kadrovskega področja, specializirani na svojem področju.

slika-zdravnice3

Naša ekipa strokovnjakov na področju zdravstva

ima dolgoletne izkušnje na področju slikovne diagnostike (magnetna resonanca, ultrazvok in računalniške tomografije-CT), medicine dela in drugih strokovnih področji. V svoji karieri se neprestano izobražujejo in svoje znanje nadgrajujejo tako v tujini kot v domačem okolju.
career-coaching

Ekipa strokovnjakov na področju kadrovskih storitev

izkazujejo strokovne izkušnje v gospodarstvu, zlasti na področju vodenja, zavzetosti zaposlenih, organizacijski diagnostiki, razvoja kadrovskih strategij in organizacij, razvoja ljudi, skrbi za zdravje zaposlenih, izobraževanja in strateškega kadrovanja.

Naši cilji vključujejo krepitev zdravja zaposlenih, dvig kakovosti njihovega življenja in ponovno vlivanje zaupanja v boljšo prihodnost.

S svojimi storitvami podjetjem pomagamo doseči večjo produktivnost, izboljšati zavzetost zaposlenih na delovnem mestu, zmanjšati bolniško odsotnost, znižati fluktuacijo ter izboljšati ugled blagovne znamke delodajalca.
Ključne vrednote naše podjetniške kulture so

Strast

Zaupanje

Integriteta

Strokovnost

Inovativnost

Ustvarjalnost

Anja Božič

Anja je ustanoviteljica podjetja H4A, kjer je odgovorna za področje prodaje in marketinga ter razvoja ukrepov preventivnega zdravja na delovnem mestu. Njeno delo v podjetju H4A predstavlja neprestan napor za razvoj najnovejših pristopov in izboljšanje zdravja ter razvoj potencialov zaposlenih.

Pri delu jo vodi moto:

“Work hard, be yourself and have fun”

Svojo kariero je začela v eni izmed največjih kadrovskih agencij v Sloveniji in na svetu, kjer je bila regijska direktorica prodaje. S 16-letnimi izkušnjami na področju prodaje in vodenja, se je specializirala za oblikovanje prilagojenih kadrovskih rešitev. Navdihuje jo napredek, inovativnost in vizija prihodnosti. S svojim znanjem in izkušnjami uspešno svetuje ter prispeva k razvoju podjetij in posameznikov.

Svojo pot je nadaljevala kot vodja kadrovskega in splošnega sektorja v enem izmed vodilnih mednarodnih IT podjetij, kjer je z uspehom vpeljala najnovejše pristope pri razvoju zaposlenih. Pozorna na povezavo med razvojem zaposlenih in njihovim zdravjem, je Anja želela dvigniti vrednost zaposlenih v podjetju na višji nivo. Njen cilj k strateškemu razumevanju kadrovske funkcije v organizacijah jo je vodil na samostojno poslovno pot.

Hkrati je tudi članica Upravnega odbora Slovenske kadrovske zveze, kjer aktivno so-kreira pobude, ki pomagajo postavljati kadrovsko funkcijo na strateški nivo v organizacijah. Vsakodnevno se posveča izobraževanju na področju kadrovskega razvoja in psihologije.

Sergeja Medovič

Sergeja se osredotoča na razvoj posameznikov in organizacij z namenom izboljšanja kakovosti njihovega življenja ter življenja drugih, kar pomembno vpliva na razvoj in uspeh organizacij.

Pri delu jo vodi moto:

“Oblikujem svet, kjer ljudje s strastjo uresničujejo svoje življenjsko poslanstvo.”

Sergeja je magistra znanosti na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, certificirana Gallup Strengths coachinja, in Professional Certified Coach (PCC) pri ICF ter e2grow High Performing Team coach.

Z več kot petnajstletnimi izkušnjami v korporativnem svetu in sedmimi leti na samostojni poslovni poti, Sergeja združuje teoretično znanje s praktičnimi izkušnjami za celostno podporo razvoja posameznikov in organizacij. Kot soustanoviteljica H4A se osredotoča na razvoj in implementacijo sodobnih pristopov za prepoznavanje ter razvoj potencialov zaposlenih.

Sergeja je članica Mednarodne coaching federacije (ICF) in soustanoviteljica prve coaching platforme CoachiEfy na Adriatic regiji, ki povezuje preverjene in strokovno usposobljene coache iz Slovenije in Adriatic regije.

Od leta 2017 Sergeja z družino živi v Kopenhgenu na Danskem, kjer je pridobila obsežne mednarodne izkušnje in prakse iz različnih kulturnih okolij. Kljub fizični oddaljenosti je tesno povezana s Slovenijo in intenzivno sodeluje s podjetji iz domače države.

Jana Pahole

dr.med., spec.int.onk.

Jana se osredotoča na področje preventivnega zdravja zaposlenih in osveščanja o pomembni povezavi med psiho-nevro-endo-imunologijo, ki proučuje kako psihološki procesi vplivajo na naš imunski, endokrini in nevrološki sistem.

Pri delu jo vodi moto:

“Dober zdravnik se ukvarja z boleznijo, odličen zdravnik pa s človekom”

dr. William Osler

Po izobrazbi je Jana zdravnica s specializacijo iz internistične onkologije. Po skoraj dveh desetletjih delovanja na Onkološkem inštitutu v Ljubljani na področju zdravljenja limfomov in na oddelku za akutno paliativno obravnavo, se je odločila za delovanje izven inštituta. Diplomirala je iz medicinske hipnoze, se izobraževala v polju integrativne onkologije. Ob delu se je dodatno usposabljala v nenasilni komunikaciji po metodi Marshalla Rosenberga. Maja 2022 je pridobila naziv terapevt medicinske hipnoze. Ukvarja se tudi s sproščanjem travm iz telesnega spomina (TRE – trauma releasing excersise). V podjetju H4A se osredotoča na področje zdravstvenih programov preventivnega zdravja zaposlenih in ključno povezavo med posameznikovo fizično, duhovno in energijsko komponento. Oblikovani programi v okviru promocije zdravja vključujejo celostno obravnavo posameznikov in preventivna ravnanja.

Vas zanima več?

Pišite nam za dodatna vprašanja